Un taximetrist din Bucureşti susţine că a văzut o FANTOMĂ 10 nopţi la rând: „Se uita la mine ca la un nebun”

O întâmplare mai mult decât ciudată a avut loc în Bucureşti şi îl are protagonist pe un şofer de taxi. Acesta povesteşte că a văzut fantoma unei femei, timp de 10 zile, şi a stat şi cu ea de vorbă în vis, aceasta spunându-i cum să o ajute să îşi găsească liniştea. 

RomaniaTV.net
12 dec. 2015, 15:09
Un taximetrist din Bucureşti susţine că a văzut o FANTOMĂ 10 nopţi la rând: „Se uita la mine ca la un nebun”

Marian I., şofer de taxi, a auzit la viaţa lui multe poveşti paranormale dar nu le-a dat crezare, considerându-i nebuni pe cei care le povestea şi cărora li se arătaseră anumite ciudăţenii, scrie lumeamisterelor.com

 Citeşte şi Mireasa din Radovan, fantoma care nu îşi găseşte liniştea. Apariţia care i-a cutremurat pe localnici

„Lucrez de aproape 15 ani pe taxi, vă daţi seama, am ajuns să cunosc oamenii poate mai bine decât un psiholog, şi am auzit tot felul de poveşti, relatate de ei. Asta nu înseamnă că le-am şi crezut, mai ales când mi se relatau istorii legate de apariţii de fantome. Zâmbeam în sinea mea, sau îi catalogam nebuni şi mă întrebam cum pot crede în aşa ceva, până într-o zi, când au început să mi se întâmple nişte lucruri inexplicabile.

Mi s-a părut foarte ciudat faptul că, de mai bine de o săptămână, la finalul lunii august, m-am pomenit că seară de seară, exact la aceeaşi oră, aveam comenzi care mă duceau pe aceeaşi stradă. Nu numai că mă trezeam fix la 10.00 seara pe aceeaşi stradă, dar se punea roşu la acelaşi semafor, nu trecea nimeni, în afară de o femeie, care apărea de niciunde şi care traversa trecerea de pietoni. Îmbrăcată la fel, de fiecare dată, venind din aceeaşi parte, traversând la oră fixă aceeaşi trecere de pietoni plutind şi parcă nu mergând, iar eu, singurul şofer oprit la semafor, privind-o fără să am nicio reacţie, deşi aş fi vrut prin a patra seară, dar nu mă puteam mişca nici cât să las în jos geamul de la maşină.

În a cincea seară, nu ştiu cum, nu îmi venea să cred, aflându-mă în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi la acelaşi semafor, având un client în maşină, m-am întors către acesta şi l-am întrebat cum i se pare femeia care trece pe trecerea de pietoni. Uitându-se la mine ca la un nebun, mi-a spus că nu vede pe nimeni şi că nu înţelege la ce mă refer. Privind prin parbriz, eu o vedeam! Mergea încet, liniştită, parcă prea liniştită, de parcă nu avea nicio destinaţie!

L-am întrebat din nou pe om cum de nu vede nimic şi mi-a dat acelaşi răspuns, fiind chiar nervos. Evident nu am mai spus nimic, femeia a traversat ca de fiecare dată şi s-a făcut nevăzută. Nu mai înţelegeam nimic! În a şasea seară, acelaşi lucru, eram cu un alt client, o doamnă, îi pun aceeaşi întrebare, îmi răspunde zâmbind că îi place că am simţul umorului. În a şaptea, a opta şi a noua seară nu am mai întrebat nimic, îmi era şi frică să nu mi se spună că am luat-o razna. În a zecea noapte nu am mai avut drum pe acolo, nu îmi venea să cred, numai că, dimineaţa, când am ajuns acasă şi m-am culcat, am avut un vis: stăteam pe stradă, pe un trotuar şi vorbeam cu femeia de la trecerea de pietoni.

Citeşte şi Coincidenţe STRANII şi IMPOSIBIL de explicat. Apariţiile extraterestre care aduc MOARTEA

Mi-a spus că are 38 de ani şi că în urmă cu 3 ani murise în urma unui accident care avusese loc chiar acolo, la acel semafor! Mă ruga în vis să merg la un preot să se roage pentru ea, că nu îşi găsise liniştea, lăsase atât de multe în urmă, inclusiv un copil mic. O chema Corina. Este tot ce mi-a spus.

În următoarele zile, după vis, am fost şi am vorbit cu un preot pe care îl cunoşteam. De atunci se roagă pentru ea, iar eu nu am mai trecut pe acolo niciodată la orele la care treceam, nu a mai fost să fie, nu am mai avut cursă la ora respectivă şi, culmea, nici seara, doar ziua! Acum, că vreau, că nu vreau, cred în paranormal„, a povestit Marian I.