Un teleevanghelist american ne învaţă cum să supravieţuim sfârşitului lumii. Ce ar trebui să facem înainte de Apocalipsă

Pentru a supraviețui Apocalipsei, teleevanghelistul american Jim Bakker i-a invitat pe enoriașii săi să cumpere case pe care le-a construit pe Platoul Ozark și să se ascundă acolo.

07 mai 2018, 19:02
Un teleevanghelist american ne învaţă cum să supravieţuim sfârşitului lumii. Ce ar trebui să facem înainte de Apocalipsă

Într-un episod al emisiunii „The Jim Bakker Show”, teleevanghelistul american Jim Bakker le-a spus enoriaşilor să-și cumpere casele pe Platoul Ozark pentru a supraviețui la sfârșitul lumii, potrivit publicaţiei Belleville News-Democrat.

Unde vei merge când lumea se aprinde? Unde vei merge? Acest loc este pentru poporul lui Dumnezeu … avem nevoie de niște fermieri„, a declamat Jim Bakker. Potrivit lui, acesta este „locul cel mai sigur de a trăi„, în comparație cu marile orașe precum Chicago sau New York. „Știți că membrii guvernului şi NASA au anunțat în studiile lor că acesta este cel mai sigur loc pentru a trăi, într-o perioadă a turbulențelor pe care o trăim acum„, a mai spus acesta. Mai mult, el a rezumat că tocmai acesta este motivul pentru care „Dumnezeu ne-a adus aici”.

Platoul Ozark are o întindere de 122.000 km pătraţi, aproximativ jumătate din suprafaţa României. El se află între râurile Arkansas şi Missouri, ocupând părţi din statele americane Missouri, Arkansas, Oklahoma şi Kansas.