Un TIR a intrat într-o maşină din cauza unui INCENDIU de vegetaţie. Cinci persoane, RĂNITE

Un TIR a intrat într-o maşină, miercuri după-amiază, în apropiere de localitatea Gropeni din judeţul Brăila, din cauza fumului produs pe şosea de la un incendiu de vegetaţie. În urma accidentului au fost rănite cinci persoane, din care una este în stare gravă.

17 sept. 2014, 15:00
Un TIR a intrat într-o maşină din cauza unui INCENDIU de vegetaţie. Cinci persoane, RĂNITE

O maşină în care se aflau cinci persoane a fost lovită din spate de un TIR, al cărui şofer nu a văzut autoturismul din faţă din cauza fumului gros de pe şosea şi l-a aruncat în şanţul de pe marginea drumului, notează Agerpres.

„O persoană a sunat la 112 şi a anunţat producerea unui accident în care sunt implicate cinci persoane. Pe durata apelului, persoana în cauză a semnalat şi faptul că, în zonă, arde o bucată de vegetaţie uscată. La faţa locului au fost trimise o maşina de descarcerare, pentru scoaterea şoferului prins între fiarele maşinii, ambulanţe ale SMURD şi SAJ şi o maşină de stingere a incendiilor. Fac menţiunea că incendiul din zona respectivă a fost anunţat abia după producerea accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

CITEŞTE ŞI Tragedie în Capitală. O femeie a decedat după ce a fost lovită de un tir la Valea Cascadelor

Patru din cele cinci victime ale accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotestul, rezultatul fiind negativ.