Un TRANSSEXUAL român susţine că va deveni MAMĂ / VIDEO

Mărturie şocantă a unui transexual din România. El susţine că va deveni mamă, lucru pe care i l-au confirmat chiar medicii. Este vorba despre Rodica, o transexuală cunoscută deja ca "Sexy Moroşanca", după ce a participat la un show de talente.

10 ian. 2015, 10:09
Un TRANSSEXUAL român susţine că va deveni MAMĂ / VIDEO

Rodica, fost Vasile, se laudă că a pus pe jar toţii bărbaţii din satul natal. „Toţi îmi spun că am picioare frumoase, că sunt perfectă. Bărbaţii spun că sunt o bombă pentru ei. Adică arăt bine şi îmi fac declaraţii de dragoste„, a spus Rodica.

Cel care i-a pus capac a fost Gigel. „L-am cunoscut pe internet . Mi-a spus: „Sunt Gigel şi îmi placi”. Eu zic: „Bine, îţi plac, dar există nişte probleme pe care nu le ştii”. El a zis care ar fi?„, a povestit Rodica.

Se pare însă că nimic nu a stat în calea fericirii lor, pentru că „Sexy Moroşanca” aruncă bomba: este însărcinată.

În noaptea de Revelion am cântat, iar mai apoi mi s-a făcut rău şi am fost dusă la un spital în Baia Mare. Este un miracol de la Dumnezeu! Am stat de vorbă cu un medic, care mi-a spus că poate fi vorba despre o sarcină. Dar, din păcate, nu voi putea să duc sarcina până la sfârşit, decât dacă voi sta internată, iar apoi să nasc prin cezariană„, a declarat Rodica.

Rodica este, de fapt, Vasile Ghiban, născut in 1973. Dacă este adevărat că poartă în pântece un copil, va fi primul transexual din lume care va aduce pe lume un copil. Până acum, transsexualul american Thomas Beatie a uimit o lume întreagă după ce a devenit primul bărbat care a rămas însărcinat. Diferenţa este că Thomas s-a născut femeie, iar când a devenit bărbat şi-a păstrat organele genitale. Thomas Beatie a reuşit să aducă pe lume trei copii, prin înseminare.

CITEŞTE ŞI: Sexy Moroşanca, în ipostaze incredibile: Cum pozează travestitul care i-a făcut avansuri lui Smiley