Un tren de călători a deraiat între staţiile Buşag şi Baia Mare

Trenul Regio 4313, care circula pe relația Satu Mare - Baia Mare, a deraiat miercuri dimineață în jurul orei 9:45, între stațiile Bușag și Baia Mare. Din primele informații nu sunt călători răniți.

15 mart. 2017, 09:08
Un tren de călători a deraiat între staţiile Buşag şi Baia Mare

Trenul personal Baia Mare – Satu Mare a deraiat în dimineaţa zilei de miercuri în localitatea Buşag. Mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat la faţa locului.

„Evenimentul a fost înregistrat în jurul orei 9:45. Este vorba de o deraiere a trenului Regio 4313 care aparține operatorului național CFR Călători. Acesta circula pe relația Satu Mare — Baia Mare, iar deraierea s-a înregistrat între stațiile Bușag și Baia Mare. În tren erau 12 călători care au fost preluați cu mijloace locale până în stația Baia Mare de unde vor fi preluați de o altă garnitură și își vor continua călătoria. Din primele informații nu au fost răniți”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.

Aceasta a menționat că deocamdată nu se știe din ce cauză s-a produs această deraiere, dar ancheta care se află în derulare urmează să stabilească cauzele exacte ale deraierii.

Traficul feroviar a fost blocat.

Citeşte şi Autocar lovit de tren, intervenţie de urgenţă. Imaginile îţi vor tăia respiraţia GALERIE FOTO