Un tren Regiotrans a deraiat între staţiile Bascov – Vâlcele

Un tren aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, între staţiile Bascov - Vâlcele, informează CFR SA.

29 iul. 2014, 16:08
Un tren Regiotrans a deraiat între staţiile Bascov – Vâlcele

„Echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii şi a întreprinde măsurile necesare pentru reluarea circulaţiei”, se precizează în comunicatul citat.

Râurile Gilort, Lotru şi Olteţ, aflate pe raza a trei judeţe din zona Olteniei, sunt vizate de o avertizare Cod Roşu de inundaţii, emisă, marţi, de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), valabilă până la ora 23.00.

În plus, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o nouă atenţionare Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabilă până la ora 22.00, în opt judeţe. Conform meteorologilor, între orele 10.00 – 22.00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată la nivel local, îndeosebi în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, precum şi în zonele montane.

Citeşte şi Trenuri întârziate ore întregi din cauza HOŢILOR de CABLU