Un urs a coborât la cabana Postăvaru. Animalul a forţat uşa şi a luat o cutie cu bomboane FOTO

Un urs a coborât din nou la cabana Postăvaru. Animalul a forţat uşa şi a intrat în cabana de unde a luat o pungă cu zahăr şi o cutie cu bomboane, informează România TV.

11 nov. 2017, 08:33

Animalul nu a fost agresiv şi a fost alungat de cabanier şi de un jandarm montan. El a intrat în cabana de unde a luat o pungă cu zahăr şi o cutie cu bomboane.

Aceasta este a patra oară când un urs coboară la Cabana Postăvarul. Prima dată, animalul a încercat să spargă o uşă, apoi a încercat să spargă un geam ca să să intre în cabană. Cabanierul crede că este vorba despre acelaşi urs care a venit la cabană de două ori sâmbăta trecută şi încă o dată vinerea trecută.

De asemenea, în ultima săptămână urşii au coborât de trei ori în Cartierul Răcădău din Braşov. Marţi dimineaţă o ursoaică şi cei trei pui ai ei s-au plimbat în zona magazinului Carrefour din cartierul Astra. Şi la Fundata au fost văzuţi doi urşi, dar şi lupi, în apropierea gospodăriilor.

Citeşte şi Două ursoaice cu pui au coborât pe străzile din Buşteni. Jandarmii au intervenit pentru a alunga animalele din staţiune