Un violator în serie, prins de poliţişti după ce a atacat o taximetristă. Bărbatul, fost brancardier la Spitalul Elias

Violator în serie săltat din stradă de poliţişti, după ce a vrut să abuzeze o taximetristă. Bărbatul, care a fost brancardier la Spitalul Elias, a executat 12 ani de închisoare după ce a violat o femeie gravidă.

30 mart. 2017, 14:00
Un violator în serie, prins de poliţişti după ce a atacat o taximetristă. Bărbatul, fost brancardier la Spitalul Elias

Un bărbat de 43 de ani a fost săltat din trafic de poliţişti după ce în urmă cu trei nopţi o taximetristă a mers la o secţie unde a povestit că a fost atacată de el. Femeia a declarat că individul a încercat să o violeze după ce l-a luat în maşină.

Când a ajuns pe o stradă lăturalnică, atacatorul a scos un cuţit şi a ameninţat-o că o violează. I-a rupt hainele, dar şi-a păstrat cumpătul. I-a propus violatorului să-i dea 100 de lei pentru a o lăsa în pace şi se pare că asta a fost scăparea ei. Înainte de a pleca, individul a ameninţat-o că dacă se va duce la Poliţie o va căuta şi o va viola.

Potrivit România TV, bărbatul a fost în trecut brancardier la Spitalul Elias şi este cunoscut cu antecedente penale. În urmă cu 12 ani, a fost condamnat pentru că a violat o femeie însărcinată. Victima a fost luată dintr-un parc din Bucureşti.