Una din cele mai iubite cântăreţe, în depresie. Nu a mai făcut sex cu soţul de mai bine de un an

Silvana Rîciu este foarte dezamăgită de soțul ei, Mihai Daniel! Cei doi nu se mai înțeleg de nicio culoare, iar din această cauză nu mai dorm împreună de mulți ani de zile și nu mai întrețin relații sexuale.

20 oct. 2014, 14:56
Una din cele mai iubite cântăreţe, în depresie. Nu a mai făcut sex cu soţul de mai bine de un an

„Zic de ani buni că divorțez, dar nu o fac. El a spus că nu contează ce simțim noi, contează ce simt copiii. Dacă mă despart de el, rămân fără nimic! Am investit mult în casă și e trecută pe numele mamei lui! Vreau să scap de toate lucrurile primite de la soțul meu! Am început să avem probleme de când am stat cu socrii mei. Ar fi un divorț interminabil, el vrea copiii, eu vreau copiii, ar fi prea multă suferință pentru ei”, a declarat solista la „Necenzurat” de la Antena Stars.

Silvana Rîciu a mărturisit, de asemenea, că nu a mai avut nicio relație intimă cu el de un an de zile și că nu o interesează dacă o înșală sau nu. „Nu cred în bărbați, toate relațiile din viața mea au fost un eșec. Nu ne iubim, nu mă interesează dacă mă înșală. Dormim separați de șase ani. Am mai avut câte o legătură, dar în ultimul an nu se mai întâmplă nici asta. Anul ăsta a fost un eșec total pentru mine. Am ținut-o într-o depresie. Mă închideam în casă și plângeam”, a adăugat ea.