Una dintre cele mai frumoase prezentatoare din lume a murit la 24 de ani. Fusese implicată într-un TERIBIL accident

Cara McCollum, fosta câştigătoare a concursului de frumusţe din 2013 Miss New Jersey, care era prezentatoare de ştiri, promotoare a educaţiei şi absolventă de Princeton, a murit la o săptămână după ce a suferit un accident de maşină, informează Reuters.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 13:22

Cara McCollum, fosta câştigătoare a competiţiei de frumuseţe Miss New Jersey, care lucra ca prezentatoare de ştiri, a decedat în urma rănilor suferite într-un accident de maşină petrecut în urmă cu o săptămână. Familia îndurerată a tinerei de 24 de ani a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook.

O prezentatoare TV de 24 de ani se zbate între viaţă şi moarte. Maşina ei a rupt doi copaci

Cara McCollum, fostă concurentă la Miss America, a murit la o săptămână, după ce a fost implicată într-un accident grav de maşină.Miss New Jersey în 2013, tânăra a pierdut controlul maşinii pe o autostradă umedă, a ieşit de pe drum, s-a răsturnat şi s-a izbit de mai mulţi copaci.

Cara a fost supusă unei operaţii, dar condiţia ei nu s-a îmbunătăţit deloc. Înainte de a muri, frumoasa a decis să-şi doneze organele. 

Cara McCollum, în vârstă de 24 de ani, a câştigat în 2013 titlul de Miss New Jersey şi a concurat în competiţia Miss America, potrivit site-ului Miss New Jersey Education Foundation. Tânăra era implicată şi în acţiuni de susţinere a educaţiei. 

SNJ Today, un post de ştiri din sudul statului New Jersey, la care McCollum lucra ca prezentatoare de ştiri, a declarat că aceasta era absolventă a Universităţii Princeton şi un „un personaj îndrăgit”.

Cara McCollum s-a născut în Forrest City, Arkansas. Pe 15 februarie, tânăra conducea un Ford Mustang decapotabil, care a sărit de pe o autostradă din New Jersey şi s-a lovit de mai mulţi copaci, înainte de a intra într-un şanţ, potrivit site-ului NJ.com. Cara McCollum nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului.

„Înainte de a muri, Cara a luat decizia altruistă de a-şi dona organele. La această oră, ea salvează vieţi”, potrivit unor informaţii publicate pe un grup dedicat acesteia, de pe platforma Facebook, intitulat „Prayers for Cara” şi citat de nydailynews.com.