Una dintre cele mai sexy vedete practică abstinenţa. Motivul pentru care nu vrea sex înainte de căsătorie FOTO

După un scandal de proporţii cu tatăl copilului ei, cunoscuta Ciara şi-a regăsit fericirea în braţele lui Russell Wilson, jucător profesionist de fotbal american. Cu toate acestea, cei doi au o relaţie specială.

10 aug. 2015, 16:31

În 2014, Ciara a anulat logodna cu iubitul ei, cântăreţul Future, la numai 3 luni de la venirea pe lume a copilului lor după ce acesta i-ar fi fost infidel şi ar fi încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o înainte de a deveni mamă, potrivit Billboard.

Citeşte şi Despărţire NEAŞTEPTATĂ: A aflat că i-a fost infidel la trei luni după ce a născut

Chiar dacă nu i-a fost uşor, vedeta nu şi-a pierdut încrederea în dragoste şi şi-a regăsit în cele din urmă fericirea alături de Russel Wilson, un sportiv cunoscut şi apreciat din liga Profesionistă de Fotbal American. Mai mult, cei doi au o relaţie aparte şi nu se tem să povestească lumii întregi despre ea. Cântăreaţa a mărturisit că şi-au propus să nu întreţină relaţii intime până la căsătorie şi că practică amândoi abstinenţă, chiar dacă nu este deloc uşor.

Sunt momente în care ne privim unul pe celălat şi realizăm că ne-am dori să trecem la fapte, dar o luăm uşor şi reuşim să ducem la capăt această promisiune pe care ne-am făcut-o. Ne descurcăm. Încercăm să ţinem totuşi flacăra pasiunii aprinsă„, a mărturisit artista.

Citeşte şi ONG-urile cer miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii să promoveze în şcoli abstinenţa sexuală

La rândul său, sportivul a declarat într-un interviu anterior că hotărârea de a nu întreţine relaţii inainte de căsătorie a luat-o gândindu-se la planul lui Dumnezeu pentru ei.

Mi-am dat seama că divinitatea şi-a dorit că eu să întru în viaţă ei, air eu într-a ei pentru a ne binecuvântă unul pe celălalt. Nu formăm un cuplu perfect, dar ştiu că Dumnezeu ne-a adus împreună şi că are un plan special pentru noi„, a declarat sportivul.