Unde era Mirel Rădoi în momentul în care fratele său s-a aruncat de la etaj. Ce decizie a luat selecţionerul de la tineret FOTO

Vestea că fratele lui s-a aruncat de la etaj a căzut ca un trăsnet peste Mirel Rădoi. Selecționerul echipei naționale de tineret a României se afla la Cheile Grădiștei în momentul în care a auzit ce s-a întâmplat. Mirel Rădoi participa la un workshop alături de mai mulți antrenori și membrii din staff-ul tricolorilor. În momentul în care i s-a comunicat, Mirel Rădoi a părăsit imediat întâlnirea și a decis să plece de urgență la Drobeta Turnu Severin, acolo unde locuia fratele său.

11 feb. 2019, 14:09

Mihai Nicușor Rădoi, fratele mai mic al fostului internațional a vrut să-și pună capăt zilelor. Din primele informații ale Poliției reiese că tânărul s-ar fi certat serios cu soția lui. Femeia l-a amenințat pe acesta cu divorțul, dar întreaga scenă a luat o turnură dramatică. Mihai Nicușor nu a mai stat pe gânduri și a decis să sară de la etajul 4 al blocului. La fața locului au ajuns de urgență echipajele de intervenție care l-au găsit în viață pe fratele antrenorului echipei naționale de tineret.

Citeşte şi Fratele fotbalistului Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj

Unde era Mirel Rădoi în momentul în care fratele său s-a aruncat de la etaj!

Mirel Rădoi a plecat într-un suflet de la Cheile Grădiștei și a încercat să ajungă cât mai repede în Drobeta Turnu Severin. Fostul internațional a confirmat că fratele lui se află în spital, acolo unde medicii fac eforturi uriașe să-l țină în viață. Vecinii au fost cei care au alertat echipajele de intervenție, ei asistând la întreaga scenă. Poliția a constatat că în apartament nu se mai afla nimeni, soția lui Nicușor Rădoi fiind plecată la părinți. Fratele lui Rădoi a suferit un traumatism cranian, dar şi o fractură la un picior..

Continuarea articolului pe fanatik.ro.