Unde îşi petrec bogătaşii Crăciunul. Cât costă o croazieră în Insulele Canare

Bogaţii de la noi redesenează harta destinaţiilor de vacanţă. Tot mai mulţi oameni cu stare aleg vacanţe inedite, cum ar fi un Crăciun în Insulele Canare sau circuit în Nepal sau Laos, Vietnam, Cambogia. 

27 nov. 2015, 11:39
Unde îşi petrec bogătaşii Crăciunul. Cât costă o croazieră în Insulele Canare

Cei care vor o vacanţă atfel de sărbători aleg o croazieră, informează România TV. Spre exemplu, de Crăciun unii merg în Insulele Canare. Vor pleca din Balcelona şi vor ajunge în Maroc, Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife şi Malaga. Pentru nouă nopţi de cazare la bordul unui vas, interesaţii scot din buzunar peste 6400 de euro pentru două persoane. Preţul include: cazarea, pensiune completă în mai multe restaurante, room service, participarea la programele de divertisment de la bord.

Citeşte şi Târgul de Crăciun de la Universitate îşi deschide porţile. Când vor fi aprinse luminiţele în Capitală

Dar şi accesul la piscine, jacuzzi, aquapark cu tobogane şi zonă special amenajată pentru copii. Cei care au nevoie de mai multă adrenalină se pot aventura în Nepal. 14 nopţi de cazare cu mic dejun, la hotel de 2-3 stele şi cabane simple, costă 5500 de euro. Vă aşteaptă însă o incursiune într-o cultură aparte, oraşe şi temple străvechi, rafting pe ape învolburate, drumeţii şi o vizită la locul unde s-a nascut Buddha. Nu veţi rata nici safari prin jungla, un zbor cu parapanta şi altul cu avionul până la o aripă distanţă de Everest. Şi dacă nu vă mulţumeşte Nepalul, există oferte şi pentru Asia de Vest.

Citeşte şi Noua modă de sărbători pentru bărbaţi. Bărbile cu sclipici au început să iasă în public VIDEO

Spre exemplu, un circuit în Laos, Vietnam, Cambodgia şi Bangkok costă 6900 de euro, pentru două persoane. Aveţi asigurate 14 nopţi de cazare, la hoteluri de patru stele, cu mic dejun, dar şi o noapte de cazare pe un vas de croazieră, cu pensiune completă. Veţi putea admira „Golful unde au coborat dragonii”, considerat ca fiind una din cele şapte minuni naturale ale lumii, dar şi numeroase monumente culturale. Iar taxele de intrare la obiectivele turistice sunt inscluse în preţ.