Unde îşi vor petrece prinţul Harry şi Meghan Markle luna de miere

Publicat: Luni, 23 Aprilie 2018 10:02 // Actualizat: Luni, 23 Aprilie 2018 10:02 // Sursa: romaniatv.net

Prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle, care se vor căsători pe 19 mai, îşi vor petrece luna de miere în Namibia, potrivit People, scrie Mediafax.

Publicaţia scrie că cei doi miri ar putea să îşi petreacă luna de miere în Hoanib Valley Camp - un camping de lux situat în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia -, însă reprezentanţii spaţiului, contactaţi de People, au refuzat să comenteze.

Campingul, unde o noapte de cazare costă 660 de dolari de persoană, este înconjurat de munţi înalţi, dune de nisip şi zone de deşert întinse. Un loc pe placul lui Harry, care este foarte implicat în acţiuni de protejare a vieţii sălbatice în Africa.

Campingul de lux, ecologic, oferă şase camere construite astfel încât să respecte mediul înconjurător, băi cu duşuri interioare şi exterioare, WiFi, mâncare şi băuturi locale. Se pot face plimbări în natură ghidate, iar turiştii pot vedea rinoceri, elefanţi şi girafe.

Anul trecut, Harry i-a oferit lui Meghan, de ziua ei de naştere, o călătorie în Africa de trei săptămâni. Prinţul a spus frecvent că iubeşte Africa şi că acesta este locul "în care se simte cel mai bine".

Namibia este ţara în care Angelina Jolie a ales să o nască pe Shiloh, în 2006. Jolie şi copiii ei au mers anul trecut în Namibia pentru a inaugura Shiloh Wildlife Sanctuary, o rezervaţie care are grijă de elefanţi şi rinoceri care au fost victime ale abuzurilor.

Căsătoria prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

Recent, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

Totodată, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. "Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle", a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prinţul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, respectiv prinţesa Charlotte. După ce se va naşte cel de-al treilea copil al prinţului William, în aprilie, prinţul Harry va ocupa locul al şaselea în ordinea de succesiune.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
casatorie printul Harry megan markle Prinţul Harry
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6830
RON
16 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H