Unde le place cel mai mult femeilor să le săruţi?

Este bine sa utilizezi intreaga artilerie grea de care dispui, asta daca vrei sa-i dai niste senzatii de neuitat. Iar arma ta secreta este… gura, cu tot ce presupune ea: buze, limba, dinti, saliva. Si aici nu vorbim doar despre sexul oral, desigur, a carui importanta nimeni n-o contesta, asta daca vrei sa fii un amant bun. Vorbim de arta de a o saruta exact acolo unde-si doreste sau, dimpotriva, poate ca se asteapta mai putin.

24 ian. 2015, 19:27
Unde le place cel mai mult femeilor să le săruţi?

Urechile reprezinta acea parte a corpului adesea neglijata cand vine vorba despre sarut, insa ele pot fi sursa unei placeri nebanuite. O poti musca usor de lobul urechii, ceea ce cu siguranta ii va da furnicaturi pe sira spinarii, si-ti poti freca buzele in zona urechilor. O sa-i placa la nebunie.

Zona cefei

Una dintre cele mai erogene zone ale femeii este ceafa. Si reactiile cele mai puternice le obtii mai ales daca o iei prin surprindere. Profita in special cand sta asezata la computer sau cand spala vase – ai acces deplin la ceafa. O sa uite brusc ce avea de facut si o sa-ti dea atentie doar tie.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX. RO.