Unde poţi câştiga acum între 2.800 lei net şi 3.500 lei net lunar

Firma Sterisystems, specializată în distribuţia de aparatură medicală şi materiale pentru sterilizare şi dezinfecţie în spitale, angajează un specialist în controlul infecţiilor nosocomiale, ofertat cu venituri nete de 3.500 lei după perioada de probă, dar şi un project manager infrastructură medicală şi sterilizare, ofertat cu o remuneraţie netă de 2.800 lei după primele trei luni de la angajare. 

RomaniaTV.net
10 sept. 2016, 09:05
Unde poţi câştiga acum între 2.800 lei net şi 3.500 lei net lunar

În această perioda, Sterisystems angajează un specialist în infecţii intraspitaliceşti.

Candidatul ideal pentru acest post este medic epidemiolog, specialist în infecţii nosocomiale, care cunoaşte normele naţionale şi europene privind infecţiile intraspitaliceşti, este bun organizator şi bun pedagog. De asemenea, trebuie să cunoască bine limba engleza, pentru a stabili legături cu partenerii externi, pentru a participa la congrese şi cursuri externe de specialitate. Nu în ultimul rând, angajatorii caută un om care vrea să lucreze în firmă în următorii opt – zece ani şi care e dispus să se implice în activitatea şi managementul firmei.

Cum sunt ofertaţi candidaţii

Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri nete de 3.000 lei pe lună, în primele trei luni, pentru ca după încheierea perioadei de probă, remuneraţia să crească la 3.500 lei net lunar. Candidatul selectat pe acest post va primi de asemenea bonusuri de proiect, adică un procent din valoarea de execuţie a proiectelor contractate de firmă. Va avea maşină de serviciu, mobil şi laptop.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Firma Sterisystems angajează şi un project manager infrastructură medicală şi sterilizare.
Candidatul potrivit pentru acest post este inginer de instalaţii, cu minimă experienţă în analiza, proiectarea şi execuţie proiectelor de dimensiuni mici – medii. Are, de asemenea, cunoştinţe medii de utilizare a Autocad 3D-2D, bune cunoştinţe de engleză, gândire organizată, rigoare, atenţie la detalii.
Candidatul selectat pe acest post va promova în spitalele şi clinicile din judeţele arondate, cu care a câştigat contracte, în urma unor licitaţii publice, echipamente de dezinfecţie şi sterilizare, consumabile sterilizare şi nu numai.
De asemenea, va colabora strâns cu departamentul săli operaţie – bloc operator şi se va ocupa de analiza, proiectarea, configurarea instalaţiilor pentru reabilitarea blocului operator.

Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri nete de 2.500 lei în primele trei luni de la angajare, pentru ca apoi să crească la 2.800 lei net lunar, integral pe cartea de muncă, iar după un an sau doi ani de la angajare, venitul să ajungă la 3.000 lei – 4.000 lei net lunar.

Candidatul selectat pentru acest post va primi comision din valoarea facturilor încasate şi comision pe fiecare proiect. Va participa de asemenea la cursuri de perfecţionare în Suedia şi Germania şi va avea mobil, laptop şi maşină de serviciu.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.