Unde se votează în România: la cantina socială, la punctul termic şi la blocul 24 B PARTER

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cele mai multe dintre cele peste 18.500 de sectii de votare sunt amenajate, ca de obicei, in scoli, gradinite, licee, universitati, camine culturale, primarii, sali de sport, camine pentru copii sau persoane varstnice, biblioteci comunale, sali polivalente, sali de festivitati. Nu lipsesc insa nici locuri mai putin obisnuite.

02 nov. 2014, 05:21
Unde se votează în România: la cantina socială, la punctul termic şi la blocul 24 B PARTER

ALBA: Printre sectiile de votare din judetul Alba se numara si cele amenajate la Bazinul Olimpic, la cinematograful „Dacia” si la stadionul municipal „Cetate”. In Blaj, din acelasi judet, unii dintre alegatori vor merge la urne la Piata Agroalimentara, scrie ziare.com.

ARAD: In judetul Arad, cetatenii vor merge la urne, printre alte locuri alese de primari, la Policlinica Municipala din Arad, la Centrul de informare turistica din Lipova, la Pichetul de Graniceri – Directia Politie de Frontiera Oradea, dar si la o remiza PSI din Sanpetru German.

ARGES: Printre sectiile de votare din judetul Arges se numara una la Biblioteca Muncipala, alta la Societatea Comerciala Lisa Draxlmaier SA si una la clubul pensionarilor, toate trei amenajate in Pitesti, iar alta va fi deschisa la Serviciul de Intretinere Drumuri si Strazi din Campulung.

BACAU: Pentru unii dintre cetatenii cu drept de vot din judetul Bacau au fost stabilite sectii de votare la bazinul de inot acoperit din municipiu si la Sera Borzesti, din aceeasi localitate. Unii dintre bihoreni vor fi asteptati in ziua scrutinului la cresa, la Fundatia de scleroza multipla in Oradea, la un „parter bloc” din Beius, la Societatea Comerciala „Bihoreana” din Marghita si la „fostul magazin Wagner” din Salonta.

BISTRITA-NASAUD: Vor putea fi gasite sectii de votare la sediul Asociatiei Rotary Club din municipiul Bistrita, la Sala de casatorii si la Policlinica oraseneasca din Beclean.

BRASOV: Au fost alese ca sectii de vot, printre altele, agentia postala din localitatea Timisu de Sus, Clubul Muncitoresc „Brafor”, Gara din localitatea Rupea, Spitalul Orasenesc din Zarnesti, Caminul cultural al Bisericii Ortodoxe din Sinpetru si fostul sediu de CAP din localitatea Halmeag.

BUZAU: Sunt deschise sectii de votare la cantina de ajutor social din Rimnicu Sarat, in cladirea fostei sectii de confectionat incaltaminte „Dambovita” din Nehoiu, la „fostul magazin” din localitatea Trestieni si la „caminul de nunti” din Smeeni.

CARAS-SEVERIN: Cetatenii cu drept de vot sunt asteptati la urne la Muzeul de Etnografie al Regimentului de Granita din Caransebes, la „Depozitul final cantar” din Anina, la Protopopiatul Ortodox Roman din Baile Herculane, la Societatea Comerciala ROMFLEX SA din localitatea Otelu Rosu, dar si la centrul de informare turistica din localitatea Liborajdea.

CLUJ: Sunt amenajate cabine de vot la Centrul Regional de Excelenta, la Eparhia Reformata din Ardeal si la „Garaje Compania de Transport Public” din Cluj-Napoca, la Ocolul Silvic din Dej, la „gospodaria doamnei Paraschiva Irimia” din satul Moara de Padure, la fostul sediu CAP din Moara Dumbrava.

DOLJ: In lista sectiilor de votare din Dolj pot fi gasite una la Sucursala Regionala CF, una la Punctul Termic Lapus din Craiova si una intr-un „loc de alimentatie publica parter” in Calafat.

GIURGIU: Sunt organizate sectii la Galeriile de arta, la Clubul cadrelor militare in retragere si la „Punctul termic nr. 63” din municipiu.

HARGHITA: Printre sectiile de votare care vor functiona in ziua alegerilor in Harghita se numara una care va fi amenajata in „corpul de cladire cu 20 de apartamente” din Odorheiu Secuiesc, alta la Parohia Romano-Catolica din Cristuru Secuiesc.

HUNEDOARA: Vor putea fi intalnite sectii care vor functiona la Directia Silvica Deva si Autogara Deva, la societatea comerciala AUTOCOM AMICII GLC SRL din Lupeni, la Stadionul Central din Vulcan, la Stadionul „Minierul Aninoasa”, la Statia CFR din Simeria, la Magazinul ABC din Plopeni si la Caminul Cultural si Recreativ Plosca.

PRAHOVA: Pentru amenajarea sectiilor de votare vor fi folosite, printre altele, Muzeul de Istorie, Ocolul Silvic, „Blocul 24 B- parter”, o cantina de ajutor social din Ploiesti, Gara Ploiesti Triaj, un sediu de firma de paza din Busteni si un „imobil proprietate” in Sinaia.

SUCEAVA: Printre sediile mai neobisnuite pentru care au optat primarii din judetul Suceava se afla „Atelier zona CFR” in Suceava, hotelurile „Bradul” si „Intus” din Vatra Dornei, Muzeul Obiceiurilor Populare din Gura Humorului, Clubul Fermierilor din Mestecanis.