Unde se va juca derby-ul FCSB-CFR Cluj? Anunţul lui Nicolae Dică

Roș-albaștrii au câștigat partida de luni seară, de la Pitești, contra fostei campioane a Ligii 1, fiind susținuți din tribune de 4.000 de spectatori. La final, jucătorii lui Nicolae Dică (38 de ani) s-au declarat mulțumiți de atmosferă, în condițiile date, dar și de suprafața de joc, care s-a prezentat în condiții optime. Astfel, tehniciamul vicecampioanei a lăsat de înțeles că ar agrea tot varianta Pitești și pentru ultimul meci al anului, marele meci cu CFR Cluj, care este programat sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

12 dec. 2018, 12:10
Unde se va juca derby-ul FCSB-CFR Cluj? Anunţul lui Nicolae Dică

„Nu știu dacă vom juca pe Arena Națională, dar, aici, la Pitești, am fost primiți foarte bine, a venit și lume multă la meci, chiar dacă a fost foarte frig. Oamenii au venit, ne-au încurajat, mă bucur că le-am oferit o satisfacție în acest meci. Dacă vom juca aici și meciul cu CFR, suporterii vor veni în număr și mai mare”, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport, după care a completat: „Mă bucur că mi-au strigat numele. Unii chiar mi-au spus să rămân acasă”.

Citeşte şi Gigi Becali, primul semn că Nicolae Dică va fi demis de la FCSB. Anunţul făcut de finanţatorul FCSB

Dică: „Acest succes nu va însemna nimic!”

Miza partidei cu echipa campioană en titre din Liga 1 este mare pentru FCSB, dar roș-albaștrii mai au de trecut un test important până atunci, întâlnirea de duminică, de la Botoșani, cu trupa lui Fabbrini, Golofca și Ongenda.

Nicolae Dică a recunoscut perioada grea de după eșecul usturăror cu Sepsi, scor 4-2, dar a fost plăcut impresionat de faptul că jucătorii au înțeles că trebuie să-și schimbe atitudinea din teren. „Pentru mine a trecut greu meciul cu Sepsi. Dar pe băieţi i-am văzut montaţi în ultimele zile, la antrenament. Am încercat să le dau un moral bun şi mi-a reuşit”, a mai spus Dică.

Într-un final, Nicolae Dică a mai precizat ce trebuie să facă musai FCSB pe acest final de an, pentru ca succesul cu Viitorul să nu fie unul în van. „Dacă nu vom reuşi să scoatem o victorie la Botoşani, acest succes nu va însemna nimic. E important să legăm victorii până la finalul acestui an, cu Botoşaniul şi cu CFR-ul”, a mai spus Dică.