Metro face angajări. Unde şi pe ce posturi

Metro Cash & Carry face angajări în Capitală, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 07:38
Metro face angajări. Unde şi pe ce posturi

Metro Cash & Carry angajează doi oameni pe postul de administrative assistant – procurement & merchandising department în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil economic, vorbeşti fluent limba engleză, ştii să operezi în Office, ai abilităţi de comunicare şi de negociere.
12 iunie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Metro Cash & Carry angajează, pe perioadă determinată, omul potrivit pentru postul de treasury manager.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare economice, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, ai excelente cunoştinţe de operare PC şi experienţă de lucru cu SAP şi Office, ai abilităţi solide de comunicare şi de analiză, eşti proactiv şi orientat către rezultate. Candidatul ideal pentru acest post este bine organizat, muncitor şi are spirit de echipă.
Până pe 13 iunie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Metro Cash & Carry angajează pe postul de marketing specialist – customer led category în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare într-o facultate cu profil economic, în Business Management sau într-o specializare similară. Are, de asemenea, experienţă în analiză de piaţă, are foarte bune abilităţi de comunicare şi de analiză şi excelează în Power Point şi Excel.
30 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.