Unde te poţi angaja acum cu normă parţială şi pe ce salarii

RomaniaTV.net vă spune cum sunt plătite în această perioadă posturile cu normă parţială de muncă, dar şi ce beneficii oferă angajatorii candidaţilor selectaţi, potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe cel mai mare site de profil din ţară. 

RomaniaTV.net
12 mai 2017, 05:47
Unde te poţi angaja acum cu normă parţială şi pe ce salarii

Două firme angajează cu normă parţială ofiţeri colectare debite. Angajatorii oferă salarii de 1.000 lei net lunar candidaţilor selectaţi pe aceste posturi, pentru program de şase ore de muncă pe zi. Angajatorii le mai oferă oamenilor angajaţi pe aceste posturi bonuri de masă, bonusuri de performanţă, abonamente medicale privat şi contracte pe perioada nedeterminată. 

Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, de negociere, de convingere, de organizare şi de lucru la PC.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi la acesta. 

Munca doar în weekend la o şcoală privată, pe salarii de 700 lei lunar

O şcoală privată angajează o studentă pe postul de asistentă. Candidata selectată pe acest post va ajuta profesoara în lucrul cu copiii. Pentru acest post, angajatorii caută o persoană dinamică, punctuală, cu aspect fizic plăcut şi nefumătoare. Pentru a obţine acest post, nu sunt necesare studii în domeniul educaţiei şi nici experienţă în domeniu.
Candidata selectată pentru acest post se va ocupa de întâmpinarea copiilor la ore şi va asista profesoara cu material didactic la ore.
Postul presupune muncă doar în zilele de sâmbătă şi duminică, între ora 9 şi 21. Zilele libere coincid cu vacanţele de la şcoală.
Angajatorii oferă candidatei selectate pe acest post salariul de 700 lei pe lună.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.