UNGARIA – BELGIA 0-4 în optimile de finală de la Euro 2016

UNGARIA BELGIA 0-4. Belgia s-a calificat spectaculos în sferturile de finală de la Euro 2016, după ce a trceut, duminică, la Toulouse, cu 4-0, de Ungaria. Belgia va juca pentru un loc în semifinale cu Ţara Galilor.

26 iun. 2016, 20:47
UNGARIA – BELGIA 0-4 în optimile de finală de la Euro 2016

UNGARIA BELGIA 0-4. Aproape 80 de minute a rezistat Ungaria la nivelul Belgiei, în meciul cu cea mai mare diferenţă de scor de la Euro 2016.

UNGARIA BELGIA 0-4.  Belgia a început excelent partida și Alderweiler a deschis scorul cu capul în minutul 10, după o lovitură liberă executată excelent de Kevin de Bruyne. Belgia a rămas periculoasă, iar De Bruyne a fost aproape de majora avantajul pentru „diavoli”, însă lovitura liberă executată în minutul 36 a lovit transversala porții apărate de Kiralyi.

UNGARIA BELGIA 0-4. . Ungaria a pus în pericol poarta lui Courtois pe finalul rpimei reprize, însă Lovrencsics și Dzsudzsák nu l-au putut învinge pe portarul belgienilor. Ungurii au intrat mai montați după pauză și au pus mai multă presiune, iar în minutul 54, Szalai a reluat cu capul periculos din interiorul careului, însă mingea a fost deviată în corner de Vermaelen. În minutul 66, Courtois a avut o intervenție decisivă la șutul deviat al lui Pinter, iar două minute mai târziu Juhasz a șutat puțin pe lângă poarta belgianului.

UNGARIA BELGIA 0-4. Belgia a dat lovitura în doar două minute, prin golurile marcate de Batshuayi și Hazard, iar Carrasco a stabilit scorul final cu un șut din afara careului, în minutele de prelungire.

UNGARIA BELGIA 0-4

Alderweireld 10, Batshuayi 78, E. Hazard 80, Carrasco 90

Ungaria: Király – Lang, Juhász, Guzmics, Kádár – Gera (Elek 46) – Lovrencsics, Pinter (Nikolics 75), Nagy, Dzsudzsák – Szalai.

Belgia: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan – De Bruyne, Mertens (Carrasco 70), Hazard (Fellaini 81)  – Lukaku (Batshuayi 76).