CSU CRAIOVA-AC MILAN 0-1. Prazul nu este usturoi, „diavolii” se impun la Severin

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de AC Milan, scor 1-0, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

RomaniaTV.net
27 iul. 2017, 08:21

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de echipa AC Milan, scor 1-0 (1-0), în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pentru CS Universitatea Craiova acesta a fost meciul de debut în cupele europene. 

Echipa CS Universitatea Craiova este condusă, scor 1-0, de AC Milan, la pauza meciului din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Echipe de start: 

Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag – Zlatinski – Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu – Băluţă

Rezerve: Mitrovic – Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe 

Antrenor: Devis Mangia

Milan: Donnarumma – Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez – Kessie, Montolivo, Bonaventura – Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari – Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella

Meciul va începe la ora 21.00 şi se va juca la Drobeta Turnu Severin. Dacă pentru olteni este debutul în cupele europene, milanezii revin în competiţiile continentale după o pauză de 1.234 de zile. În martie 2014 a jucat Milan-ul ultimul meci în Europa, iar interesul tifosilor este uriaş, fiind deja vândute 41.000 de bilete pentru meciul retur, de pe San Siro.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Entuziasm este şi printre olteni, interesul în jurul partidei fiind uriaş. „Partida de joi este foarte importantă pentru noi toți, pentru oraș, pentru club, pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar ne vom juca șansele, inclusiv cu ajutorul suporterilor. Mă interesează ca jucătorii să dea maximum, așa cum au făcut-o și până acum. Ceea ce mă bucură este faptul că suporterii noștri vor veni mâine în număr mare și vor umple stadionul. Îmi pare rău însă că nu vom juca pe un stadion mai mare, unde să încapă toți susținătorii Craiovei„, spune noul antrenor al Craiovei, italianul Devis Mangia.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-AC MILAN LIVE VIDEO DIGI SPORT. Municipalitatea oraşului Craiova anunță instalarea unui ecran gigan în Centrul Vechim pentru vizionarea partidei dintre CSU Craiova și AC Milan. „Primăria Municipiului Craiova marchează revenirea Universității Craiova in cupele europene, organizând un eveniment dedicat tuturor suporterilor din Bănie. Piața “Fratii Buzești” se va transforma intr-o peluza a unei mari iubiri! Pe un impresionant ecran, mâine va fi transmisă partida tur, dintre Universitatea Craiova și A.C Milan, meciul începând cu ora 21.00”, a declarat viceprimarul Adrian Cosman.

Echipe probabile: