CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA 0-0. Petrolul ameninţă titlul

CS U Craiova şi Steaua au terminat la egalitate, 0-0, pe terenul execrabil al stadionul "Extensiv". Roş-albaştrii n-au reuşit să marcheze, deşi au avut un om în plus timp de 40 de minute.

01 mart. 2015, 13:51
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA 0-0. Petrolul ameninţă titlul

UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA 0-0

Vezi VIDEO cu fazele importante ale partidei

Oltenii au început în atac şi după 20 de minute de joc, Briceag a scăpat de marcajul lui Papp şi a trimis din 9 metri în plasa laterală. După trei minute, Brandan a văzut primul cartonaş galben al partidei, iar la cinci minute de la startul reprizei secunde a fost avertizat pentru a doua oară şi trimis la vestiare.

În minutul 80 şi-a făcut debutul în tricoul roş-albastru Gabi Tamaş, care a intrat în locul lui Rusescu şi fost folosit ca mijlocaş la închidere. Cu cinci minute înainte de final, Popa a fost găsit bine în careu, dar şi-a făcut greşit preluarea şi n-a reuşit să şuteze cum şi-ar fi dorit.

În ultimele secunde ale partidei, Acka l-a jenat pe Ţucudean în propriul careu, dar arbitrul n-a schiţat nici un gest.

Particularitatea acestui derby este că se va disputa pe Stadionul Extensiv, o arenă micuţă şi veche, care nu a mai găzduit o partidă de fotbal de patru ani. Cum despre instalaţie de nocturnă nici nu poate fi vorba, meciul se joacă la lumina zilei, astfel că va începe la ora 15.30.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Cu o serie impresionantă de 12 partide la rând în care şi-a păstrat invincibilitatea în campionat, CS Universitatea Craiova este echipa momentului în Liga 1, în timp ce Steaua a început cu stângul returul, fiind învinsă acasă de Rapid.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Antrenorul Craiovei, Emil Săndoi, a declarat: „Nu există presiune, ci o dorinţă foarte mare de victorie„. Iar această dorinţă are rădăcini adânci: Universitatea a învins ultima oară Steaua pe 1 septembrie 2002, adică în urmă cu aproape 13 ani. Alb-albaştrii, tot cu Emil Săndoi pe bancă, învingeaua atunci cu 3-1. Acum au un motiv în plus să o facă: un dar pentru antrenorul principal care va împlini în ziua meciului 50 de ani. „Nu ţinem să ne cânte fanii „La mulţi ani”, ne-am dori ca la final toţi să scandeze Ştiinţa, Ştiinţa şi să sărbătorim victoria.