Unul dintre cei mai mari actori români, surprins într-o cârciumă de cartier FOTO

Marele actor Mitică Popescu a fost surprins de paparazzi într-o cârciumă de cartier.

06 mart. 2015, 08:03

La 78 de ani, marele actor Mitica Popescu a fost surprins de paparazzii WOWbiz.ro in timp ce isi ineca amarul batranetii si al singuratatii intr-o carciuma de cartier, unde bea vin la 5 lei litru. Nea Mitica s-a asezat la o masa, a cerut o carafa de vin si s-a pus pe spus bancuri si glume. Barbatii din crasma s-au strans in jurul sau si l-au privit si ascultat cu admiratie, ca in vremurile de glorie ale maestrului.

Mitica Popescu a avut o viata plina de cumpene, mai ceva ca in filme, incepand cu cea din 1959, cand artistul a fost incarcerat timp de trei ani in inchisorile comuniste, pentru ca nu si-a turnat colegii de facultate la Securitate, continuand apoi cu moartea sotiei sale, actrita Leopoldina Balanuta, care a decedat in 1998.

Citește și Mitică Popescu a căzut la pat: „Iau medicamente, dar degeaba”

In 2010, Mitica Popescu a incasat o lovitura si pe plan profesional, cand, in urma unui accident stupid, artistul a suferit o operatie la umar si s-a trezit scos din toate spectacolele de teatru pentru ca nu-si mai putea misca bratul care devenise inert. Intre timp, problemele de sanatate s-au remediat si, in semn de protest, Mitica Popescu a luat decizia sa nu mai calce in teatru decat in calitate de spectator.

Cu o pensie lunara de 1.100 de lei, maestrul mai colaboreaza cu postul national de televiziune si astfel mai adauga ceva bani la venitul sau.

Citește și Odinioară smulgeau ropote de aplauze, acum trăiesc de pe o zi pe alta. Câţi bani câştigă azi marii artişti?