Unul dintre fiii lui Dan Șucu, boală teribilă. ”A debutat în urma unui vaccin pe care l-am făcut în septembrie”

Diana și Dan Șucu sunt împreună de 18 ani, însă au trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câțiva ani, atunci când unul dintre fiii lor a avut probleme de sănătate. Boala autoimună s-ar fi declanșat în urma unui vaccin pe care l-a făcut atunci când avea doar trei ani.

22 feb. 2023, 14:05

Diana Șucu a vorbit pentru prima dată despre boala autoimună de care a suferit unul dintre fiii ei.

Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, fosta prezentatoare de la TVR a vorbit despre episodul traumatizant pe care l-a trăit atunci când unul dintre băieții săi a fost diagnosticat cu o boală autoimună, care ar fi apărut în urma unui vaccin, conform unica.ro

Citiți și: Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ. Cum l-a cunoscut pe Dan Şucu şi de ce s-au depărţit: „Nu a fost ușor să trăiesc asta!”

Boala cu care a fost diagnosticat fiul lui Dan Șucu atunci când avea 3 ani

Fosta jurnalistă a mărturisit că băiatul s-a vindecat într-un an, însă ea și omul de afaceri s-au recuperat extrem de greu, mai exact în trei ani.

„După ce am născut, unul dintre băieții noștri a avut o problemă de sănătate care a ținut un an de zile, de la 3 la 4 ani. Din fericire s-a vindecat. El s-a vindecat într-un an de zile, noi ne-am vindecat în trei”, a afirmat Diana Șucu.

Soția cunoscutului om de afaceri a spus că fiul lor a avut purpura idiopatică, boală care poate duce la zgârierea ușoară și excesivă și la sângerare.

„Este o boală care omoară părintele, copilul se vindecă. Este o boală ca varicela, apare și dispare. Ține trei luni, șase luni, nouă luni sau un an. La noi a ținut un an. A debutat în urma unui vaccin pe care l-am făcut în septembrie. Acum nici nu se știe de la ce a făcut purpura idiopatică. Este o boală autoimună, rămâi fără trombocite.

Noi când ne-am dus la spital cu el, copilul nu avea decât 5.000 de trombocite. Ulterior, când am început să vorbesc despre problema asta, am găsit foarte mulți părinți care nu știau că trec prin așa ceva. Semnele sunt foarte clare: vânătăi de la genunchi în jos, unde zona este foarte vascularizată și la nivelul epidermei mici vânătăi. S-a vindecat și acum este fotbalist”, a povestit Diana Șucu, vizibil afectată după ce a retrăit acele momente cumplite.

Fosta prezentatoare spune că acea perioadă a fost una traumatizantă și pentru Dan Șucu.

„Nici astăzi nu cred că suntem suficient de vindecați. De acolo și sensibilitățile lui Dan. Și la Imperiul Leilor, de fiecare dată când veneau copii cu probleme el avea lacrimi în ochi. Și acum când îmi aduc aminte, cred că aș putea să plâng la comandă, deși eu nu sunt deloc o fire plângăcioasă”, a afirmat Diana Șucu.

Citiți și: Dan Șucu, un romantic incurabil! Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR