Unul dintre gemenii pedofili a fost reţinut din nou de poliţişti, în timp ce urmărea o elevă de 15 ani

Unul din gemenii care au băgat spaima în fetiţele din Timişoara anul trecut a ajuns din nou pe mâna poliţiştilor. Băiatul, fiul unui avocat cunoscut din oraş, este acuzat acum că a urmărit o elevă de 15 ani pe stradă. Mama acesteia a făcut plângerea.

20 sept. 2014, 12:23
Unul dintre gemenii pedofili a fost reţinut din nou de poliţişti, în timp ce urmărea o elevă de 15 ani

Alexandru Calapis a fost prins în timp ce urmărea o elevă de la o școală din Timișoara, scrie evz.ro. de câteva zile fata a observat că un bărbat necunoscut o urmărea ori de câte ori ieșea din casă, iar de când a început școala o aștepta și la ieșire, urmărind-o în drumul ei spre casă.

Citeşte şi Pedofil norvegian, prins în Bucureşti după o urmărire ca în filme. Agresorul a fost trimis în judecată

„Mama minorei a depus reclamație la Secția 1 Poliție. Azi de dimineața, fata l-a sesizat din nou pe urmăritor și și-a sunat părinții, care au luat legătura cu Poliția, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului și l-au reținut pe tânăr. Pe numele acestuia s-a deschis dosar penal penru hărțuire, urmând a se stabili cum s-a petrecut fapta”, a declarat Mirela Drăghicioiu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Citeşte şi Fostul ofiţer MApN, acuzat de PEDOFILIE, refuzat de avocatul din oficiu. Află motivul

Reamintim că acesta, împreună cu fratele său geamăn, Adrian, au fost ridicați de DIICOT anul trecut, după ce s-a dovedit că au fotografiat dezbrăcate  un număr de 9 fetițe cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, apoi au postat pozele pe internet.

Gemenii Calapis au fost condamnați la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare.