Unul dintre mogulii de la Hollywood, anchetat pentru agresiune sexuală

Unul dintre mogulii de la Hollywood, producătorul Harvey Weinstein, este cercetat de poliţia newyorkeză pentru o presupusă agresiune sexuală comisă asupra unei femei în vârstă de 22 de ani.

31 mart. 2015, 09:05
Unul dintre mogulii de la Hollywood, anchetat pentru agresiune sexuală

Celebrul producător de film Harvey Weinstein, în vârstă de 63 de ani, este anchetat de Departamentul de Poliţie al oraşului New York (NYPD), după ce o tânără de origine italiană, care lucrează ca model profesionist, l-a acuzat că a atins-o în zona sânilor şi a coapselor.

Incidentul ar fi avut loc în biroul său de la Tribeca Film Center din Manhattan, vineri, potrivit contactmusic.com.

„A întrebat-o dacă sânii ei sunt adevăraţi, înainte de a-i atinge. Ea i-a cerut să se oprească, dar el i-a pus mâna pe coapse, pe deasupra fustei. I-a cerut un sărut, dar ea i-a răspuns: «Nu!»”, a dezvăluit o sursă.

Tânara a părăsit clădirea şi s-a dus imediat la Secţia 1 de Poliţie din New York, pentru a depune o plângere oficială împotriva celebrului producător.

Harvey Weinstein a înfiinţat compania de producţie cinematografică The Weinstein Company, împreună cu fratele său.

Producătorul este cunoscut pentru seria de filme horror „Scream”, dar și pentru celebrele și violentele filme „Pulp Fiction” și „Inglourious Basterds”, în regia lui Quentin Tarantino.