Uraganul Irma, subiectul anul 2017 în SUA. A fost cea mai populară căutare pe Google, printre americani

Uraganul Irma se află pe primul loc între cele mai frecvente căutări ale americanilor pe Google în 2017, însă Matt Lauer şi Meghan Markle se află în top la categoria cele mai căutate figuri.

13 dec. 2017, 09:21
Uraganul Irma, subiectul anul 2017 în SUA. A fost cea mai populară căutare pe Google, printre americani

Acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse de jurnaliste fostei gazde a emisiunii „Today Show”, Matt Lauer, a pus postul NBC într-o lumină proastă, dar scandalul pentru Google a fost bun, scrie The Hollywood Reporter. Potrivit datelor deţinute de motorul de căutare „Year in Search Data”, lansat  marţi, Lauer a fost persoana cea mai căutată şi a al doilea cuvânt cel mai căutat al anului în lume.

Întrebările despre Lauer au fost devansate de cele legate de uraganul Irma, care a cauzat pagube de 200 de miliarde de dolari după cea  devastat Texasul în august.

Meghan Markle şi Harvey Weinstein se află pe poziţia a doua şi a treia la categoria cele mai căutate figuri pe internet, în timp ce Tom Petty, Aaron Hernandez, Chris Cornell şi Bill Paxton au crescut traficul Google la cele mai căutate decese.

Anul trecut, jocul la loterie Powerball şi Prince, care a murit în 2016, s-au aflat în topul căutărilor, în timp ce Hillary Clinton a fost cea mai căutată persoană.

Utilizatorii de internet din America au căutat, potrivit Google, filmele „It”, „Beauty and the Beast”, „Wonder Woman” şi „Get Out”. „Wonder Woman” a fost cel mai căutat film de acţiune, „Hidden Figures” pentru dramă, „Lady Bird” pentru comedie, şi „Get Out” pentru film horror.

Citeşte şi GOOGLE. Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2017. Nu ai fi crezut asta NICIODATĂ

Informaţiile despre emisiunile de televiziune „13 Reasons Why”, „Game of Thrones”, „This Is Us” şi „Iron Fist” sunt pe primele locuri în clasamentul celor mai căutate pe Google. Internauţii au vrut să afle informaţii şi despre serialele „Game of Thrones”, „Scandal” şi „Big Little Lies.

Utilizatorii de Google din SUA au căutat-o pe actriţa din „Suits”, Maghan Markle, logodnica prinţului Harry, aceasta fiind urmată de Kevin Spacey, care este acuzat de mai multe persoane de abuz şi hărţuire sexuală în octombrie şi noiembrie, pe locul trei fiind actorul Gal Gadot, interpret în „Wonder Woman”.

Cei mai căutaţi sportivi pe Google în 2017 au fost Floyd Mayweather, Gordon Hayward şi Aaron Boone. La categoria branduri, Gucci, Louis Vuitton şi Supreme au ocupat primele poziţii.