Mesaje de Crăciun. Ce urări le-ai pregătit celor dragi?

Apropierea Crăciunului face ca emoţia din sufletele noastre să atingă cote maxime. Dorinţa de a fi lângă personele dragi va fi mai accentuată ca niciodată.

RomaniaTV.net
24 dec. 2011, 07:35
Mesaje de Crăciun. Ce urări le-ai pregătit celor dragi?

Iarna, zăpada, zurgălăii, colindele, Moş Crăciun şi Anul Nou creează o atmosferă de basm. Indiferent de vârstă toţi credem în Moş Crăciun şi îl aşteptăm cu nerăbdare.

Atunci când nu putem fi alături de cei dragi, putem să le trimitem mesaje de Crăciun pline  de haz sau de gânduri bune care să le aducă veselie şi bucurie.

Dacă sunteţi mai puţin inspiraţi, RTV.net vine în ajutorul dumneavostră şi vă prezintă unele dintre cele mai amuzante mesaje şi cele mai frumoase urări de Crăciun.

Vine, vine Moş Crăciun, Sperăm la un an mai bun… Crăciun frumos tuturor, Un an nou, fermecător!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, Crăciun Fericit chiar dacă sacul lui Moşu’ a fost găurit şi cadoul tău de negăsit!

În murmurul tainic al colindelor de Crăciun, Sărbătorile de iarnă să vă aducă lumină în gânduri, căldură în suflet, sănătate şi fericire!

Sărbătorile când vin, să vă fie coşul plin, să aveţi pe săturate, casa plină, sănătate, punga să geamă de bani, mult noroc şi La Mulţi Ani!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeaţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani.

Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, iar bradul e la locul lui, Moşul e la treaba lui, să ne fie nouă bine, iaca şi Crăciunul vine. Crăciun Fericit.

Căţeluş cu părul creţ, s-aveţi Geep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Madona ca vecină, o lopată pentru bani, La Anu’ şi La Mulţi Ani! SĂRBĂTORI FERICITE!

Să ai un Crăciun Fericit şi să trăieşti în Sărbătoare, să-ţi miroasă a brad în casă şi să ai bani în buzunare!

Ce mesaje şi urări aţi pregătit pentru cei dragi?