URĂRI DE CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN

URĂRI DE CRACIUN. Oamenii îşi trimit urări de Crăciun. Cei care au un simț al umorului mai dezvoltat, le propunem mai jos câteva exemple URĂRI DE CRACIUN.

25 dec. 2017, 15:56
URĂRI DE CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moș Crăciun vine cu daruri numai dacă stai prin baruri!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moş Crăciun e supărat / Că-i de criză afectat! / Sania-i la-nregistrat, / Taxa auto s-a triplat! / Renii banca i i-a luat, / C-are rate mari de dat! / Dar tot s-a dus la magazin / Să ne ia cadouri, plin!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. L-am văzut pe Moș Crăciun azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moşule bătrân şi bun, iată ce vreau de Crăciun: vreau un spiriduş să vină, s-aibă muşchi, o casă, şi maşină. Peste ani şi ani de zile, muşchii să i se-ntăreasca, bogăţia să-i sporească, sufletu-n mine să crească.

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moș Crăciun ti-a trimis un card cu 2016 Mega de noroc si sănătate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Crăciun fericit!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (și la mulți bani)!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Sărbători Fericite și un brad cat mai frumos, să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Mos Crăciun cu suflet bun, Să va aducă în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!

URĂRI de CRACIUN. Cele mai haioase URĂRI DE CRĂCIUN. Moș Crăciun cu barba lungă, sărăcia ți-o alungă și te scoate la plimbare, să dai cu nasu-n ninsoare, ia mai hai și pe la mine că doar ți-o fi numai bine! Iară de nu vei veni, Moșu nu te va iubi și-ți va scrie pe hârtie doar tot ce îți doresc eu ție: Sănătate și mulți ani, plini de aur și de bani!