Urari de Sfantul Ion. Mesaje de Sfantul Ion. Spune-le prietenilor La multi ani!

Urari de Sfantul Ion. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii crestin-otodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Ion. Afla mai multe despre semnificatia aceste importante zile aici.

RomaniaTV.net
07 ian. 2019, 05:21
Urari de Sfantul Ion. Mesaje de Sfantul Ion. Spune-le prietenilor La multi ani!

Daca ai si tu un sarbatorit si vrei sa-i urezi la multi ani de ziua lui, inspira-te de aici.

Urari de Sfantul Ion
Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Ioana, iti urez sa ai o viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate, de toate sa ai parte! La multi ani, Ioane!

La multi ani, draga Ionut! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani Ion/Ioana!

Fie ca Sfantul Ioan sa iti calauzeasca pasii spre fericire si impliniri. La multi ani, Ionut!

Iti urez La multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il cinstesti cu numele, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

O prietenie sincera inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc. La multi ani, Ioana!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfantul Ion!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.