Urmărire ca în filme în Târgu Jiu. Un şofer băut, prins de poliţişti cu mai multe focuri de armă

Un şofer băut şi fără permis din Târgu Jiu a fost urmărit, luni dimineaţa, de poliţişti. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă după ce şoferul nu a vrut să oprească la semnalele acestora. Fugarul a fost prins abia după ce maşina i-a fost găurită de un glonţ, informează România TV.

18 ian. 2016, 12:57
Urmărire ca în filme în Târgu Jiu. Un şofer băut, prins de poliţişti cu mai multe focuri de armă

Poliţiştii de la Rutieră au încercat să-l oprească pe şoferul autoturismului şi au făcut semnal regulamentar de oprire, însă bărbatul băut fiind a luat-o la goană pe străzile oraşului. În acel moment a început o urmărire ca în filme, iar la un moment dat poliţiştii au fost nevoiţi să folosească mai multe focuri de armă.

Unul dintre gloanţe a perforat caroseria autoturismului. În acel moment, bărbatul care se afla la volan s-a speriat şi a oprit între blocuri după care a luat-o la fugă, moment în care a şi fost prins de poliţişti. Anchetatorii spun că acest bărbat este certat cu legea.

În urmă cu câteva zile, el a mai fost audiat de procurori după ce a spart mai multe maşini de jocuri de noroc de la mall-ul din oraş, iar în urmă cu câteva luni a distrus şi parbrizul unei maşini de poliţie. De fiecare data, însă, procurorii au decis sa-l cerceteze în stare de libertate.

Citeşte şi Urmărire spectaculoasă în Focşani, după un traficant de ţigări