Urmărire ca-n filme pe A2. Un şofer beat a încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură

Un șofer aflat sub influența băturilor alcoolice a încercat să fugă de polițiști, dar a intrat cu mașina într-o bordură de la spațiul de servicii de la kilometrul 99 al Autostrăzii Soarelui, conform Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale (BAMS), din cadrul IGPR.

08 aug. 2017, 18:29
Urmărire ca-n filme pe A2. Un şofer beat a încercat să fugă de poliţişti, dar a intrat cu maşina într-o bordură

Polițiști din cadrul BAMS au fost sesizați, prin 112, că pe Autostradă A2, la kilometrul 175, calea 2, un șofer conduce haotic. Oamenii legii au interceptat autoturismul, la kilometrul 105, însă șoferul a refuzat să oprească la semnalul acestora, reușinde-se oprirea la spațiul de servicii de la kilometrul 99, calea 2, unde conducătorul auto și-a avariat autovehiculul din cauza vitezei excesive, potrivit reporterntv.ro.

Conducătorul auto, care a fost stabilit că urmare a relatării martorilor oculari, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform sursei citate, a fost testat și pasagerul din mașină, rezultând valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost duși la Spitalul Lehliu Gară, în vederea recoltării de probe biologice. Niciunul nu figurează cu permis de conducere.

VEZI şi Un şofer, filmat când gonea pe contrasens pe autostrada Arad-Timişoara VIDEO