URMĂRIRE ca-n FILME: Un hoţ a furat o maşină cu tot cu COPILUL aflat în ea VIDEO

Un hoţ a furat o maşină în care se afla un copil. Suspectul de 28 de ani, Ryan Stone, era căutat de poliţie pentru implicare în trafic cu droguri. Infractorul a furat trei maşini în timp ce fugea de poliţie, iar într-unul dintre vehicule se afla un copil de 4 ani. Bărbatul a fost prins după o goană nebunească de peste 120 de kilometri pe autostradă.  

13 mart. 2014, 17:01
URMĂRIRE ca-n FILME: Un hoţ a furat o maşină cu tot cu COPILUL aflat în ea VIDEO

Cursă ca-n filme pe o autostradă din Statele Unite. Un infractor a fost urmărit de poliţie mai bine de o sută de kilometri. În goana sa nebună, suspectul a schimbat mai multe maşini pe care le-a furat din parcări sau de pe stradă. Una chiar cu tot cu un copil la bord, potrivit România TV.

Citeşte şi Carambol în SUA: Accident cu 104 maşini, un mort şi 30 de răniţi VIDEO

Imaginile dramatice cu urmărirea au fost transmise în direct de posturile americane. Maşina vişinie din imagini este cea furată dintr-o benzinărie, cu tot cu copilul aflat înauntru. Suspectul loveşte un alt vehicul de pe autostradă, iar apoi abandonează maşina în care se afla copilil, şi urcă în cea lovită. Cursa continuă, dar pe contrasens. Poliţia a încercat să îl oprească, dar fără succes. Infractorul a lovit altă maşină aflată în trafic şi s-a urcat la volanul acesteia.

Citeşte şi Îţi TAIE respiraţia: Accident SPECTACULOS la o cursă de maşini din SUA FOTO VIDEO

Cursa nu s-a terminat nici aici. Fugarul a mai lovit o maşină, însă de data asta a continuat goana pe jos. A fost prins de poliţie, după o urmărire de 120 de kilometri, care a durat jumătate de oră. Suspectul de 28 de ani era căutat de poliţie pentru implicare în trafic cu droguri.