Urmărire cu poliţia, înjurături şi ameninţări. Maşină blocată în trafic de către un ofiţer MAI VIDEO

Urmărire prin oraş şi mașini blocate pe o stradă din Arad. Un polițist de la Criminalistică aflat în civil s-a luat la ceartă cu alt şofer în trafic pentru o manevră greşită. Au fost chemaţi şi poliţiştii de la rutieră, iar totul a continuat cu o urmărire periculoasă şi un imens scandal.

23 nov. 2016, 08:58
Urmărire cu poliţia, înjurături şi ameninţări. Maşină blocată în trafic de către un ofiţer MAI VIDEO

Un scandal monstruos a izbucnit pe un bulevard din Arad după ce şoferul ar fi vrut să vireze la stânga deşi nu avea voie. Poliţistul de la criminalistică l-a văzut şi i-a atras atenţia, iar bărbatul a devenit recalcitrant. Nu a vrut să oprească şi a început urmărirea. Ofiţerul le-a tăiat calea şi între timp a chemat poliţia.

„M-am dat jos din maşină să întreb de ce claxonează şi a început să fliuere roţile acolo. Spectacol de toată frumuseţea. El v-a chemat că sunteţi colegi împreună. Nu am putut să virez omul lui Dmunezeu. Nu am putut să virez să mă bag pe bandă. Ai virat stânga”, a povestit şoferul.

Potrivit specialarad.ro, şoferul şi pasagerul au început şi mai tare scandalul când au văzut că ofiţerul nici măcar nu a fost legitimat. Polițistul de la Criminalistică și-a primit actul de identitate înapoi, s-a urcat în mașină și-a plecat. A întors în plină intersecție, peste o trecere de pietoni, apoi a demarat în trombă chiar pe lângă agenţi.