Urmărire în slow motion, în SUA: În loc să gonească, suspectul a rulat cu 16 kilometri pe oră VIDEO

În Statele Unite, oamenii sunt obişnuiţi cu urmăriri ca-n filme, transmise în direct, care îi ţin cu sufletul la gură până la final. Zilele trecute, ei au avut parte, însă, de o urmărire neobişnuită, cu încetinitorul. În loc să gonească, suspectul a rulat cu 16 kilometri pe oră, iar timp de două ore poliţiştii răbdători s-au ţinut după el cu viteza melcului.

28 mai 2015, 11:04
Urmărire în slow motion, în SUA: În loc să gonească, suspectul a rulat cu 16 kilometri pe oră VIDEO

Neobişnuita urmărire a avut loc pe o autostradă din Texas. Poliţiştii s-au ţinut după traficantul de droguri care rula cu viteza melcului şi avea avariile puse. Răbdători, oamenii legii vorbeau cu el la telefon şi încercau să-l convingă să tragă pe dreapta, însă acesta, probabil sub influenţa drogurilor, le spunea că îi este teamă.

De pe margini, curioşii au avut timp să imortalizeze inedita situaţie. Chiar şi echipele de filmare au avut o zi mai relaxată la muncă. Maşina suspectului s-a mişcat atât de încet, încât cameramanul din imagini a avut timp să traverseze podul la timp ca să-şi continue filmarea.

După două ore de urmărire, o echipă SWAT şi-a pierdut răbdarea şi a lovit în plin maşina suspectului. Bărbatul, pe jumătate gol, a încercat să fugă pe geam, însă forţele speciale l-au trântit la pământ, iar apoi l-au urcat pe o targă. În maşină, poliţiştii au găsit o cantitate mare de metamfetamină.