Urmează luni de coşmar pentru aceste zodii: îşi pierd serviciul, divorţează, îi părăseşte amanta, vizitele le medic se înmulţesc

2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri. Au loc schimbări în viața lor, și nu în bine. Fie se îmbolnăvesc ei sau cineva din familie, fie își pierd serviciul său relația cu partenerul începe să scârțâie, ajungându-se până la despărțiri și chiar divorțuri.

RomaniaTV.net
05 aug. 2018, 08:38
Urmează luni de coşmar pentru aceste zodii: îşi pierd serviciul, divorţează, îi părăseşte amanta, vizitele le medic se înmulţesc

Taur

Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu. Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea aceasta nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea. 

Scorpion

Chiar dacă pare greu de crezut, în 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima. În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă. Îți va lua luni bune ca să îți revii la normal.

Berbec

2018 va fi un an negru în cazul tău. Ești pusă în fața unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet. Ești dezorientată și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii. E un an greu, un an trist, care va lăsa în urmă urme adânci.