USL îşi lansează candidaţii pentru alegerile parlamentare

USL îşi lansează, miercuri, pe National Arena, candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie, în prezenţa liderilor Uniunii. La mitingul USL de la Bucureşti organizatorii aşteaptă în jur de 80.000 de susţinători. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 18:38

Mitingul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare este programat, miercuri, pe Arena Naţională, între orele 18.00 şi 20.00. Scena pe care se va desfăşura evenimentul de lansare a celor 456 de candidaţi va fi aşezată în zona aferentă terenului, ca şi la concerte.

La finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, Victor Ponta a arătat PSD are în jur de 240 de candidaţi, iar 18 sunt din partea UNPR.

„18 locuri pentru UNPR – 18 candidaţi pe locuri eligibile şi toţi urmând să depună la dosar solicitarea de a activa din prima zi a următorului Parlament în grupul parlamentar al PSD”, a precizat Ponta.

Potrivit acestuia, s-a mai decis ca Remus Cernea, preşedintele Mişcării Verzilor, să candideze la Constanţa, iar Ovidiu Iane, preşedintele Partidului Verde, la Suceava.

PSD Bucureşti a validat candidaţii pentru parlamentare. Vezi LISTA completă

Participanţii la mitingul USL se vor aşeza în tribune şi peluze într-o ordine strictă, prestabilită, criteriile aşezării depinzând de judeţ, organizaţie, partid, iar participanţii vor primi numărul locului, al rândului şi al sectorului de tribună în care se vor aşeza.

 

Mitingul USL restricţionează circulaţia în zona Arenei Naţionale

Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele care circulă în zona Arenei Naţionale vor avea, miercuri, trasee modificate, din cauza restricţiilor de trafic pe străzile Pierre de Coubertin, Basarabia, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu.

Trei străzi şi un bulevard din zona Naţional Arena vor fi închise din cauza mitingului. Astfel, de la ora 11.00, va fi închisă total circulaţia rutieră pe străzile Pierre de Coubertain, Vatra Luminoasă şi Maior Coravu. De asemenea, începând cu 18.30, nu se va circula pe bulevardul Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi bulevardul Chişinău.

Poliţiştii solicită şoferilor să evite perimetrul adiacent Naţional Arena, să circule cu viteză redusă şi să oprească doar în locurile special amenajate.

 

Tot ce se strică se plăteşte

USL şi-a luat angajamentul de a respecta regulile stadionului – nu se fumează, nu se mănâncă seminţe în tribune, iar ceea ce se strică se plăteşte.

Mai mult, manifestaţia USL va beneficia de paza stadionului, stewarzii care sunt prezenţi la meciuri urmând a fi prezenţi şi la evenimentul USL.