Vă mai amintiţi de Mădălina Pamfile? „Eleva lui Mazăre” s-a despărţit recent, dar a anunţat că este însărcinată cu iubitul din Spania

Madalina Pamfile duce acum o viata de vis, departe de Romania, in Spania, alaturi de iubitul ei, barbatul caruia ii va darui, cat de curand, un copil, o fetita.

RomaniaTV.net
30 iun. 2018, 09:21

Cu toate acestea, pana sa anunte ca este insarcinata, Madalina Pamfile a facut un gest care, cu siguranta, pare greu de inteles.Mai exact, chiar inainte de a-si anunta familia, fosta asistenta TV a pus mana pe telefon si si-a sunat fostul sot, pe Bruno Alin, omul de afaceri din Timisoara alaturi de care a trait ceva mai mult de un an, scrie wowbiz.ro

Si, spun sursele noastre, dupa ce l-a anuntat pe acesta ca va deveni mama, Madalina Pamfile i-a cerut voie fostului ei sot sa isi anunte noua relatie si faptull ca va avea o fetita, iar Bruna, razand, i-a explicat ca ii permite orice frumoasei sale foste sotii. 

In alta ordine de idei, ne-au mai dezvaluit sursele noastre, Madalina Pamfile este nerabdatoare sa devina mama fetitei, ea urmand sa nasca, luna viitoare, in Spania, loc in care s-a stabilit alaturi de partenerul de viata a carei identitate tot incearca sa o pastreze secreta.

La inceputul acestui an, la cinci luni dupa ce a pus capat casniciei cu afaceristul timisorean Bruno Alin, cu care era casatorita de doi ani, bruneta si-a regăsit fericirea in bratele unui barbat misterios. Fosta asistenta TV iubeste din nou, iar de ceva vreme pare sa se fi mutat in Madrid, capitala Spaniei, loc unde se desfasoară, departe de ochi indiscreti, povestea ei de dragoste.