Va regreta toată viaţa. Gestul IEŞIT din COMUN la care a recurs un BĂRBAT înşelat de SOŢIE VIDEO

Un bărbat din America a recurs la un gest şocant după ce a descoperit că soţia lui l-a înşelat. Astfel, printr-un singur gest, a distrus agoniseala de o viaţă.

24 oct. 2013, 15:03
Va regreta toată viaţa. Gestul IEŞIT din COMUN la care a recurs un BĂRBAT înşelat de SOŢIE VIDEO

Un bărbat aflat într-o maşină de teren a fost filmat în timp ce intra cu maşina chiar în casa sa, după ce a descoperit că femeia pe care o iubea a călcat strâmb. Imaginile au fost ulterior postate pe internet, fiind vizionate de sute de mii de oameni.

Citeşte şi Clipul care a făcut ocolul INTERNETULUI: Bărbat UMILIT în PUBLIC de iubită după ce a înşelat-o VIDEO

În imagini se poate vedea cum o maşină de teren albă este condusă intenţionat spre peretele unei case, clădirea fiind distrusă. Clipul a fost urcat de un utilizator de internet pe Youtube, alături de o mică descriere.

Citeşte şi Un bărbat a UITAT că este ÎNSURAT după o operaţie de apendicită. Vezi ce i-a spus SOŢIEI care se afla lângă el

Se pare că bărbatul şi-a prins femeie în timp ce îl înşela, aşa că s-a decis să ia problema în propriile mâini, distrugându-şi propria casă. Este o nebunie. Omul este un cretin„, stă scris alături de filmarea care a fost văzută de aproape 700.000 de internauţi în doar câteva zile de la postare.