Vacanţe la jumătate de preţ la Târgul de Turism al României. Programul evenimentului şi condiţiile de acces

Vacanțe cu reduceri de până la 50% pot fi cumpărate, începând de joi, în cadrul celei de-a 38-a ediții a Târgului de Turism al României (TTR).

16 nov. 2017, 07:14
Vacanţe la jumătate de preţ la Târgul de Turism al României. Programul evenimentului şi condiţiile de acces

În cadrul evenimentului, care se va desfășura în perioada 16 — 19 noiembrie 2017, la Romexpo, cei peste 200 de participanți vor promova cele mai avantajoase vacanțe de Crăciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2018.

Gradul de internaționalizare a Târgului de Turism al României este de 15%, 13 țări promovându-și la târg zonele și obiectivele turistice atractive — Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina. La eveniment se vor oferta atât destinații binecunoscute precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, cât și destinații exotice — Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles. Cuba, Palestina și Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turiști și călători, fiind țări care au statutul de participanți oficiali ai evenimentului.

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanțele se ofertează la costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privința transporturilor, cât și a cazărilor. Companiile și agențiile de transport au anunțat deja multe bonusuri, carduri de fidelitate și aplicații web care să ofere publicului accesul la vacanțe potrivite scopului și bugetului călătoriei fiecăruia.

Citeşte şi Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur: Solicit ca Bucovina să fie declarată pol de dezvoltare turistică

De la târg nu lipsesc companiile care oferă produse și servicii conexe turismului, acelea care asigură călătorilor confortul de care au nevoie pe parcursul oricărui tip de sejur sau excursie: servicii de închiriere transport rutier, asigurări de călătorie, soft-uri destinate facilitării relațiilor dintre tur-operatori, agenții și clienți.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara și toamna, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT ) și cu Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 — 18 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 și 16:00. Prețul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.