VADIM, gest disperat pentru a face rost de BANI pentru campanie: Pe mine nu mă ajută nimeni

Corneliu Vadim Tudor a anunţat că şi-a scos la vânzare "colecţia de monede, documente şi cărţi rare" pentru a face rost de bani pentru campania prezidenţială. "Nu se poate face politică fără bani. Pe mine nu mă ajută nimeni. Nu-i nimic, am să mă ajut singur", se justifică Vadim.

26 aug. 2014, 13:02
VADIM, gest disperat pentru a face rost de BANI pentru campanie: Pe mine nu mă ajută nimeni

Vadim scrie pe contul personal de Facebook că îşi vinde „preţioasa colecţie de monede, documente istorice, culturale, cărţi rare”, adunată în cca. 30 de ani.

A fost pasiunea mea. Aproape toţi banii pe care i-am cîştigat – i-am cheltuit pentru achiziţionarea acestor valori. Astăzi, din păcate, mă văd nevoit să mă despart de ele. (…) Mă doare sufletul, dar n-am încotro. Între a face un muzeu (la care n-ar intra nimeni, în vremea asta manelistă) şi a întreţine, în continuare, ultima speranţă a românilor, Fenomenul România Mare, n-am stat pe gînduri şi am ales. Asta-i situaţia. Care e cea mai grăitoare dovadă a integrităţii mele. A faptului că, deşi muncesc, pe brînci, de zeci de ani eu n-am pus nici un ban deoparte. Alţii au conturi enorme, mai ales în băncile din străinătate. Din ce le-au făcut? Din jaf. Din şantaj. Din mită. Eu am cîştigat mult, din 1990 şi pînă azi, dar toţi banii i-am băgat în acţiuni filantropice şi, repet, în agonisirea acestor comori istorice şi culturale. În vreme ce alţii scoteau din ţară documente, peste graniţă, eu băgam mîna în buzunar, le cumpăram din Anticariatele Parisului şi le aduceam în ţară, la românii mei”, scrie Corneliu Vadim Tudor. 

Liderul PRM explică faptul că nu ar „putea candida la Preşedinţia României fără bani de campanie”.

Campanie care înseamnă afişe, bannere, spaţii publicitare, videoclipuri televizate, deplasări în ţară, benzină, cazare etc. Alţii învîrt milioanele de euro cu lopata. Aţi văzut ce propagandă deşănţată şi-au făcut, pentru alegerile (fraudate) din 25 mai 2014. Pe mine nu mă ajută nimeni. Nu-i nimic, am să mă ajut singur. Dar sîntem, noi, cei de la PRM singuri? Nicidecum. Cu noi este Dumnezeu!”, conchide Vadim.

CITEŞTE ŞI VADIM TUDOR candidează din nou la Preşedinţia României