Val de accidente din cauza zăpezii. Un TIR a intrat într-o casă în Dolj VIDEO

Un accident grav a avut loc, miercuri, în judeţul Dolj. Un TIR a derapat şi a intrat într-o maşină şi într-o casă. Principala cauză a accidentului a fost carosabilul acoperit cu zăpadă frământată. Tot din cauza zăpezii a avut loc un accident şi pe A2, unde o maşină a lovit un parapet, două persoane fiind rănite.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 10:55
Val de accidente din cauza zăpezii. Un TIR a intrat într-o casă în Dolj VIDEO

De vină pentru producerea accidentului a fost şoferul unui autoturism care, neadaptând viteza la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în gardul unei gospodării de pe marginea drumului.

Din sens opus venea un tir înmatriculat în Bulgaria, al cărui şofer a încercat să evite impactul, dar a derapat şi el, ajungând cu autotrenul într-o casă, care a fost distrusă aproape în totalitate.

Şoferul autoturismului care a provocat accidentul, angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, a scăpat nevătămat, dar un pasager aflat în dreapta sa a fost rănit şi a fost preluat de un echipaj SMURD, care l-a transportat la spital.

De asemenea, şoferul TIR-ului a fost rănit uşor.

Accident grav din cauza vremii şi pe Autostrada Soarelui. Doi oameni au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a derapat şi a intrat într-un parapet.

Accidente pe fondul drumurilor acoperite cu zăpadă s-au mai produs pe DN 1 şi în Braşov, pe drumul 103A.

Poliţia recomandă şoferilor să adapteze viteza condiţiilor meteo pentru a evita astfel de accidente.