Val de accidente în Constanţa şi în drum spre mare. Mai multe maşini au fost avariate, iar o persoană a fost rănită

Două accidente grave au avut loc luni dimineaţă, în Constanța. Traficul a fost blocat după ce 3 mașini s-au ciocnit violent, în Mamaia. La scurt timp, un pieton a fost lovit de un autoturism. A fost haos şi pe drumul spre litoral.

06 aug. 2018, 07:34
Val de accidente în Constanţa şi în drum spre mare. Mai multe maşini au fost avariate, iar o persoană a fost rănită

În urma accidentului din Mamaia, cele trei autoturisme implicate au fost grav avariate. Traficul în zonă a fost blocat pentru o perioadă de timp.

După doar câteva ore, un alt accident a avut loc în Constanţa. Un şofer de 43 de ani a accidentat uşor un pieton în vârstă de 63 de ani.

A fost haos şi pe A2, în drum spre mare. La km 122+300, s-a înregistrat o tamponare între 2 autovehicule, fără ca vreo persoană să fie rănită. S-a circulat restricționat pe banda 1, până la ora 8:30.

Ulterior a avut loc un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme, cu 1 km înainte de nodul rutier de la Medgidia. Accidentul s-a produs din cauză că nu s-a pastrat distanța corespunzătoare între autovehicule.

O altă tamponare între 2 autovehicule a fost pe A2, la km 124+500. Nici aici nu au fost înregistrate victime. Totodată, de precizat este și faptul că, pe tronsonul Drajna –Fetești, au avut loc 4 coliziuni, la kilometrii: 139,124+500,122+300 și111.