Val de accidente pe şoselele din ţară. Cinci oameni au fost răniţi

Accident grav pe centura Lugojului. Un microbuz și două mașini au fost implicate, iar doi oameni au fost răniți. În Timișoara, trei oameni au fost răniți într-un accident provocat de doi șoferi băuți.

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 14:21

Șoferul unui microbuz care a încercat să schimbe direcția de mers, fără să se asigure, a fpst izbit în plin de o autoutilitară care circula regulamentar. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-o mașină. Trei oameni au fost răniți, iar martorii au sunat la 112. La fața locului s-au mobilizat mai multe echipaje de ambulanță și pompieri. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav în Timișoara! Trei oameni au fost răniți într-un accident provocat de doi șoferi băuți. Conducătorul unui microbuz nu a acordat prioritate într-o intersecție și a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost violent iar trei oameni au ajuns la spital. Testele au arătat că ambii șoferi consumaseră alcool înainte să urce la volan. Ei sunt acum cercetați penal.

Citeşte şi Accident grav în Cluj. Trei persoane au fost rănite