Val de sinucideri în Vaslui. Mai multe persoane s-au aruncat în faţa trenului

Tot mai multe cazuri de suicid au fost semnalate în judeţul Vaslui. Numai în ultimele zile, cinci oameni au hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-au aruncat în faţa trenului. Specialiştii pun totul pe seama căldurii şi spun că temperaturile ridicate creează dereglări comportamentale în cazul persoanelor care au probleme psihice

03 sept. 2015, 08:11
Val de sinucideri în Vaslui. Mai multe persoane s-au aruncat în faţa trenului

Miercuri seară un bărbat de 50 de ani s-a aruncat în faţa trenului care face legătura între Galaţi şi Iaşi. Impactul a fost fatal, chiar dacă garnitura care se apropia de gară era în plin proces de frânare.

Bărbatul a fost târât de tren trei metri, iar în urma impactului mâinile şi picioarele i-au fost retezate. Medicii s-au chinuit să-l resusciteze timp de 45 de minute, însă fără rezultat.

Citeşte şi Şi-a găsit sfârşitul după ce a evadat de la Spitalul de Pshihiatrie. A murit decapitată de tren

Tot miercuri, însă cu câteva ore mai devreme, o altă tragedie a fost evitată de mecanicul unui tren, scrie vremeanoua.ro. O femeie de 30 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor, însă, mecanicul trenului a observat-o la timp şi a reuşit să evite tragedia

Mai mult, după ce i-a salvat viaţa, tânăra i-a reproşat salvatorului faptul că a împiedicat-o să-şi încheie socotelile cu viaţa. Aceasta avea probleme psihice şi a fost dusă la Secţia de Psihiatrie.

Nebunia sinuciderilor a început încă de sâmbătă dimineaţă când, un bărbat s-a aruncat în faţa unui tren din gara Din Bârlad.