Valentin Calu, supravieţuitor în accidentul din Apuseni, şi-a instalat GPS şi baterie suplimentară la telefon

Medicul Valentin Calu şi-a instalat pe telefon, după accidentul din Apuseni, aplicaţia pentru localizare GPS şi şi-a cumpărat o baterie suplimentară, iar doctorul Cătălin Pivniceru va face acelaşi lucru, după ce îşi va recupera telefonul de la procurori.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 08:26

Medicii Valentin Calu, Cătălin Pivniceru şi Radu Zamfir au fost premiaţi, la Gala MEDIAFAX, în numele tuturor doctorilor care participă la activităţile de transplant şi care pleacă în misiuni pe orice vreme şi la orice oră.

Valentin Calu a spus că, după accidentul aviatic din Apuseni, când era încă în spital, şi-a instalat pe telefon aplicaţia pentru localizare GPS, dar şi o baterie suplimentară.

Acelaşi lucru va face şi medicul Cătălin Pivniceru, dar după ce îşi va recupera telefonul care i-a fost luat de către procurori pentru cercetări după accident.

Sorin Ianceu, unul dintre medicii pasageri ai „zborului” groazei, a ales să facă un gest de suflet pentru un alt om greu încercat, care se luptă şi acum pentru viaţa lui. Îşi va dona telefoanele, pe care le avea la el în ziua accidentului din Apuseni, pentru ajutorarea şoferului rănit în accidentul din Muntenegru.

Sorin Ianceu, care se află încă în concediu medical în urma accidentului aviatic din Apuseni, a acceptat să doneze telefoanele pe care le avea la el în ziua tragediei, pentru ajutorarea şoferului autobuzului rănit în accidentul din Muntenegru, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Accidentul din Muntenegru, lupta pentru supravieţuire. Imagini din spitalul din Podgorica

„Sper ca aceste telefoane, dacă nu au putut să ne ajute pe noi la locul accidentului, să ajute un om care a trecut printr-o tragedie similară. Îi doresc domnului Mărgărit multă sănătate şi o recuperare cât mai uşoară, sper să fie bine cât de curând”, a declarat, Sorin Ianceu. Telefoanele, care sunt defecte din ziua accidentului aviatic vor fi vândute în cadrul unei licitaţii organizată pentru ajutorarea şoferului Dan Mărgărit.

Citeşte şi Tragedia din Apuseni. Descoperire NĂUCITOARE la locul accidentului, la parastasul lui Adrian Iovan VIDEO

Dan Mărgărit, care şi-a revenit recent din comă, în mod spectaculos, are nevoie de circa 100.000 de euro pentru recuperare, care nu se poate face în România.