Valentin Costea a murit. Omul de afaceri, bătut cu bâta de baseball, era ţinut în viaţă de aparate

Valentin Costea, om de afaceri şi soţul prezentatoarei TV Diana Mariş Costea, a pierdut lupta cu viaţa, după ce acesta a fost bătut de un angajat al atelierului auto pe care îl deţinea. Potrivit aradon.ro, familia lui Valentin Costea nu a dorit ca organele tânărului să fie prelevate.

RomaniaTV.net
18 mart. 2015, 12:38

După o săptămână în care a fost ţinut în viaţă doar de aparate, Valentin Costea a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean din Timişoara. Valentin Costea, patronul unui atelier de tuning auto din Arad, a fost bătut de un angajat şi a intrat în moarte cerebrală luni, 9 martie.

Valentin Costea, soţul unei prezentatoare TV care a fost BĂTUT CRUNT, se află în MOARTE CEREBRALĂ

Deşi medicii spuneau, iniţial, că tânărul de 35 de ani nu va trăi mai mult de o zi două, acesta s-a stins după o săptămână în care doar aparatele l-au mai ţinut în viaţă. Potrivit aradon.ro, familia lui Valentin Costea nu a dorit ca organele tânărului să fie prelevate.

Valentin Costea, soţul unei vedete de televiziune, găsit în comă în atelierul său de tunning

Valentin Costea, cunoscut arădenilor mai ales pentru întrecerile auto Drag Racing organizate pe Aeroportul Arad şi pentru atelierul său de tuning auto din Parcul Industrial UTA, a fost găsit în comă în atelier. Soțul vedetei de televiziune Diana Mariş Costea a fost văzut de un vecin de hală, care dorea să intre în atelierul său însă uşa era încuiată. Pentru că de pe geam l-a văzut întins pe jos, bărbatul a sunat urgent la 112.

Anchetatorii l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani care l-a bătut crunt pe Valentin Costea. Acesta are 24 de ani şi se numeşte Daniel Denis Hodis.

Potrivit lui Dan Aurelian Ursu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agresorul şi-a recunoscut fapta. „Tânărul şi-a recunoscut fapta în timpul audierilor derulate azi-noapte la Parchet. Acum, se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, a succesiunii evenimentelor”, a precizat prim-procuror adjunct Dan Aurelian Ursu.

Cel care este acuzat că l-a bătut şi jefuit pe Valentin Costea este chiar un angajat al său de la atelierul auto, care se pare că ar fi fost sub influenţa drogurilor în momentul în care l-a agresat pe cel poreclit „Vale”.

Bărbatul băgat în comă de un angajat, în stare critică: Declaraţiile EMOŢIONANTE ale soţiei, prezentatoare TV