Valentin Costea, soţul unei vedete de televiziune, găsit în comă în atelierul său de tunning

Valentin Costea, proprietarul unui atelier de tunning auto, a fost găsit în stare critică, în această seară, la serviciu, unde ar fi fost bătut cu bâte de baseball. Bărbatul are 36 de ani şi conform poliţiştilor, a fost găsit de un prieten la atelier.

05 mart. 2015, 22:13
Valentin Costea, soţul unei vedete de televiziune, găsit în comă în atelierul său de tunning

UPDATE: Anchetatorii l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani care l-a bătut crunt pe Valentin Costea, un cunoscut pasionat de maşini din Arad şi proprietar al unui atelier de tunning auto. Acesta are 24 de ani şi se numeşte Daniel Denis Hodis.

Potrivit lui Dan Aurelian Ursu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agresorul şi-a recunoscut fapta. „Tânărul şi-a recunoscut fapta în timpul audierilor derulate azi-noapte la Parchet. Acum, se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, a succesiunii evenimentelor”, a precizat prim-procuror adjunct Dan Aurelian Ursu.

Valentin Costea, cunoscut arădenilor mai ales pentru întrecerile auto Drag Racing organizate pe Aeroportul Arad şi pentru atelierul său de tuning auto din Parcul Industrial UTA, a fost găsit în comă în atelier joi după-masa. Soțul vedetei de televiziune Diana Mariş Costea a fost văzut de un vecin de hală, care dorea să intre în atelierul său însă uşa era încuiată. Pentru că de pe geam l-a văzut întins pe jos, bărbatul a sunat urgent la 112.

Apropiaţi ai victimei au declarat că starea lui Valentin Costea este critică, fiind în comă de gradul III/IV. Costea a fost transportat de la Arad la Spitalul Judeţean din Timişoara. Poliţiştii şi criminaliştii au împânzit zona UTA, în care s-a petrecut evenimentul, pentru a face cercetări.

Primele informaţii arată că arădeanul a fost bătut cu un corp dur, fiind lovit în special în zona capului. Deocamdată poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze, însă în mod oficial IPJ Arad nu a luat poziţie faţă de cele petrecute.

Valentin Costea este soţul cunoscutei prezentatoarea TV Diana Mariş Costea.