Valentin Costea, soţul unei prezentatoare TV care a fost BĂTUT CRUNT, se află în MOARTE CEREBRALĂ

Valentin Costea, tânărul care a fost bătut şi abandonat, joi seara, în atelierul său de tunning din Arad, a intrat în moarte cerebrală, o spun medicii care nu mai detectează nicio activitate a creierului.

10 mart. 2015, 10:55
Valentin Costea, soţul unei prezentatoare TV care a fost BĂTUT CRUNT, se află în MOARTE CEREBRALĂ

Preluat în comă de gradul III/IV de medicii arădeni şi transportat de urgenţă la Timişoara, Valentin a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, însă medicii au fost din start extrem de rezervaţi.

Starea lui e foarte, foarte gravă, în continuare. Prognosticul: şanse mici de supravieţuire„, spune Dan Ilincariu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, potrivit aradon.ro.

El este sedat în permanenţă pentru a proteja creierul şi e greu de spus… Practic, el e ţinut în viaţă de aparate şi de medicamente. Va fi tratat în continuare şi îngrijit, oricât de mici ar fi şansele de supravieţuire„, precizează Dan Ilincariu.

Valentin Costea, soţul unei vedete de televiziune, găsit în comă în atelierul său de tunning

Valentin Costea, cunoscut arădenilor mai ales pentru întrecerile auto Drag Racing organizate pe Aeroportul Arad şi pentru atelierul său de tuning auto din Parcul Industrial UTA, a fost găsit în comă în atelier joi după-masa. Soțul vedetei de televiziune Diana Mariş Costea a fost văzut de un vecin de hală, care dorea să intre în atelierul său însă uşa era încuiată. Pentru că de pe geam l-a văzut întins pe jos, bărbatul a sunat urgent la 112.

Anchetatorii l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani care l-a bătut crunt pe Valentin Costea. Acesta are 24 de ani şi se numeşte Daniel Denis Hodis.

Potrivit lui Dan Aurelian Ursu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agresorul şi-a recunoscut fapta. „Tânărul şi-a recunoscut fapta în timpul audierilor derulate azi-noapte la Parchet. Acum, se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt, a succesiunii evenimentelor”, a precizat prim-procuror adjunct Dan Aurelian Ursu.

Bărbatul băgat în comă de un angajat, în stare critică: Declaraţiile EMOŢIONANTE ale soţiei, prezentatoare TV